Geri

Tobbund Gaziantep, Antakya ve Mersin İftar Davetleri - 2018

28 - 30 Mayıs 2018 tarihlerinde Gaziantep, Antakya ve Mersin'deki müşterilerini ve kamu bölge temsilcilerini ağırlayan Tobbund, sektörle bir araya gelmenin önemini bir kez daha vurguladı.

28 Mayıs 2018’de Gaziantep’te yoğun ilgi gören Tobbund iftar davetine, Tobbund Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Çetin Nuhoğlu da iştirak ederek, bölgenin lojistik sektörü açısından önemine değinen bir konuşma gerçekleştirdi. Gaziantep Gümrük Müdürü ve Ulaştırma Bölge Müdürü’nün de katıldığı davete, AK Parti 24. Dönem Gaziantep Milletvekili, Eski TOBB Başkan Yardımcısı ve Eski Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Sayın A. Nejat Koçer de iştirak ederek, kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

29 Mayıs 2018’de Antakya’da ilk defa yapılan iftar davetinede, Antakya Gümrük Müdürü, Gümrük Müdür Yardımcısı ve Cilvegözü Gümrük Müdürü ile Hatay Vakıflar Genel Müdürü ve bölge nakliyecileri ile bir araya gelindi.

30 Mayıs’ta Mersin’de dördüncüsü gerçekleştirilen iftar yemeği ise, her sene olduğu gibi bu sene de yoğun ilgi gördü. Tobbund bölge kamu idare temsilcilerinin katılıymıyla, 200’den fazla Mersinli müşterisiyle bir arada olma fırsatı buldu.